Q&A

TOP 7 INTREBARI FRECVENTE

Aprecierea costului ce tine de dezvoltarea unei aplicatii de mobil este un proces care depinde de mai mulți factori, cum ar fi funcționalitati, platforme, soluții tehnice etc.. Daca nu esti sigur de impactul ideii tale, iti recomandam un MVP - o aplicatie ce foloseste doar caracteristicile de baza, putand fi dezvoltata ulterior in functie de feed-back-ul utilizatorilor tai. Daca doresti o cotatie specifica pentru orice tip de aplicatie - nu ezita sa ne contactezi sau sa beneficiezi de 20 de minute de consultanta gratuita.
Intr-adevar depinde de amploarea proiectului. Un timp mediu este de 3-4 luni, dar exista în mod evident proiecte care iau mai mult timp și unele, precum MVP-urile, care pot fi construite in mai putin de o luna.
Prin contractul de confidentialitate. Luam foarte in serios securitatea. Protecția proprietatii intelectuale ar trebui sa asigure confidențialitatea prin intermediul unei terte parti. Incheiem CDC inainte de a incepe orice proiect.
Este firesc că nimeni nu vrea să piardă timp și bani in așteptarea pentru rezultate. De aceea, recomandăm un MVP: ofera rezultate imediate și posibilitatea de a verifica și corecta ipotezele de baza.
Nu e niciodată ușor, dar există câteva sfaturi dovedite care te-ar putea ajuta. Optimizarea paginii magazinului de aplicații, realizand o campanie de lansare sau obtinerea de comentarii pentru a servi drept dovadă socială ar putea fi un inceput.
Cum decizi ce platforma este mai eficienta pentru aplicația ta mobilă?

Un start bun va fi sa verifici:
  • Cum este piața de telefonie mobilă impartita intre jucatorii de top?
  • Utilizatorii ambelor platforme - cine sunt și cum se comporta fata de aplicatii?
  • Ce strategie de generare de bani sa utilizezi pentru fiecare platforma?
  • Care este investitia de timp și bani pentru a publica o aplicație în magazinele de aplicații?
Este simplu. In primul rând, luați legatura cu noi. Ai posibilitatea de a accesa formularul de contact, adresa de e-mail (welcome@riseapp.ro) sau sa ne contactezi la numarul de telefon (+40)75 WELCOME. Stim ca esti foarte ocupat cu alte activitati legate de business-ul tau, astfel ca, daca nu reusim sa ne intalnim (ceea ce ar fi ideal), vom aranja un apel pe Skype pentru a discuta despre ideea ta. Ea nu va dura mai mult de 40 de minute si ne va permite te cunoastem, sa iti aflam ideea si sa stim cum sa iti îndeplinim nevoile și cerințele. Este, de asemenea, o oportunitate pentru tine pentru a ne întâlni, a ne întreba tot ce doresti și pentru a cere expertiză și sfaturi pentru ideea ta. Pe baza conversației noastre, vom pregăti o estimare pentru aplicația ta de mobil si stabilim un alt apel/ o alta intrevedere a trece la urmatorul pas, in care iti vom explica toate solutiile si aspectele tehnice din oferta. Apoi... pornim la treaba cu maxima implicare pentru a-ti conduce ideea rapid catre succes.