Aplicatii web

Abilitățile noastre de programare cu viteză ridicată și completă livreaza experiențe digitale inegalabile. Experiența în dezvoltarea web agilă și concepte web cheie moderne (cum ar fi design receptiv, aplicații web progresive, Universal JS și instrumente de accesibilitate îmbunătățite) înseamnă pentru client că putem construi o soluție web personalizată, care raspunde fiecarei nevoi.

Tehnologii preferate de clientii nostri

Din 2014 suntem dedicati ideilor clientilor nostri si ne bucuram sa le dam viata. Procesul de dezvoltare al unei aplicatii este format din mai multe etape si necesita utilizarea a numeroase tehnologii, in functie de functionalitatile necesare. In acest fel ne asiguram ca proiectul este finalizat la cea mai inalta versiune posibila, asa cum ne dorim cu totii.

Optimizare și securitate

Ne concentram ca aplicatiile sa aiba o performanta crescuta pentru fiecare actiune in timp real. In plus, avem grija ca aplicatia ta sa nu poata fi atacata.

UI Design

Concepem, fara a fi limitati la modele vizuale originale, ce pot fi integrate intr-un design intuitiv, necesar pentru experienta placuta a utilizatorilor.

Google Analytics

Suntem orientati catre rezultat, de aceea integram Google Analytics in fiecare aplicatie dezvoltata: pentru ca tu sa poti masura efectele investitiei.

Integrare API

Integram procesele si serviciile afacerii tale cu aplicatiile mobile pe care le dezvoltam, intr-o modalitate controlata si sigura.

Integrare Social Media

Ne folosim de expertiza noastra in integrarile social media pentru a lansa aplicatii care ofera o experienta completa utilizatorilor tai.

Integrare sistem de plata

Fie ca vorbim despre PayU, PayPal sau propriul sistem de plata, punem in aplicare un sistem de plati scalabile potrivit planului tau de monetizare.

Descopera 5 motive pentru care ar trebui sa incerci

  • Consultanta complet gratuita cu un expert in dezvoltarea de aplicatii.
  • Discutie 100% confidentiala
  • Evaluare rapida bazata pe similitudinea cu aplicatiile deja existente
  • Nicio obligatie ulterioara
  • Decizii manageriale bazate pe informatii concrete