Android. iOS. Web.

Dezvoltare Aplicatii Android

Avem o echipa puternica pentru a furniza servicii eficiente de dezvoltare a aplicatiilor de Android care indeplinesc cele mai dificile cerinte. Preferam sa ne pastram codul curat si de aceea ne bazam dezvoltarea pe tehnologia Java, sustinuta de librarii de top, inclusiv Android Wear, Gson, Butter Knife, Ormlite, Volley si multe altele.

Dezvoltare Aplicatii iOS (iPhone & iPad)

La RiseApp ne asiguram ca serviciile noastre de dezvoltare iOS sunt realizate la cea mai buna calitate posibila. Utilizam cele mai populare, fiabile si puternice tehnologii: Objectiv-C si Swift pentru a crea aplicatii personalizate, care satisfac atat clientii, cat si utilizatorii. Pentru acest lucru, folosim cele mai bune solutii disponibile pe piata, dar nu ezitam sa concepem altele noi, atunci cand este nevoie. Toate acestea ne fac sa fim o alegere buna atunci cand te afli in cautarea unei echipe implicate, cu experienta si gandire out-of-the-box.

Dezvoltare Aplicatii WEB

Suntem experimentati in crearea de aplicatii web personalizate. Aplicatiile noastre sunt orientate catre intreprinderi, concentrate catre utilizatori si extrem de inovatoare.Te ajutam astfel sa iti simplifici procesele de business. Profita de noile tehnologii pentru a oferi tot ce poate fi mai performant in privinta site-urilor web si a aplicatiilor native pentru utilizatori.

Dezvoltare MVP

MVP (Minimum Viable Product) este de fapt o versiune de baza a produsului, care are suficiente caracteristici pentru a testa daca este viabil pe piata. Inlaturam toate caracteristicile care nu sunt necesare in aceasta faza si lasam "inima" produsului - care este MVP-ul. Concepem astfel un MVP economic, astfel incat sa iti validezi ideea cat mai curand posibil, cu investitii minime de bani si de timp.

Tehnologii preferate de clientii nostri

Din 2014 suntem dedicati ideilor clientilor nostri si ne bucuram sa le dam viata. Procesul de dezvoltare al unei aplicatii este format din mai multe etape si necesita utilizarea a numeroase tehnologii, in functie de functionalitatile necesare. In acest fel ne asiguram ca proiectul este finalizat la cea mai inalta versiune posibila, asa cum ne dorim cu totii.

Optimizare și securitate

Ne concentram ca aplicatiile sa aiba o performanta crescuta pentru fiecare actiune in timp real. In plus, avem grija ca aplicatia ta sa nu poata fi atacata.

UI Design

Concepem, fara a fi limitati la modele vizuale originale, ce pot fi integrate intr-un design intuitiv, necesar pentru experienta placuta a utilizatorilor.

Google Analytics

Suntem orientati catre rezultat, de aceea integram Google Analytics in fiecare aplicatie dezvoltata: pentru ca tu sa poti masura efectele investitiei.

Integrare API

Integram procesele si serviciile afacerii tale cu aplicatiile mobile pe care le dezvoltam, intr-o modalitate controlata si sigura.

Integrare Social Media

Ne folosim de expertiza noastra in integrarile social media pentru a lansa aplicatii care ofera o experienta completa utilizatorilor tai.

Integrare sistem de plata

Fie ca vorbim despre PayU, PayPal sau propriul sistem de plata, punem in aplicare un sistem de plati scalabile potrivit planului tau de monetizare.

Notificari Push

Sunt un "must" pentru aproape orice proiect de aplicatie mobila. Noi va oferim acces la notificari push nelimitate.

Bluetooth & NFC

Folosim in mod creativ tehnologia Bluetooth & NFC pentru a rezolva o serie de provocari pentru clientii noștri.

Geofencing, Beacons & GPRS

Serviciile de localizare inseamna mai mult decat simpla tehnologie. Investim energie in dezvoltarea cu acuratete a informatilor ce tin de locatie.

Integrare API cu website
Scanare cod de bare
Geolocation
Integrare Facebook, YouTube, Twitter