Design. Creativitate. Inovatie.

Despre RiseApp

Cine suntem?


Din 2014 obiectivul RiseApp este acela de a sustine afacerile din Romania intr-o lume in care mobilitatea pare sa fie expresia echivalenta evolutiei, prin proiectare si dezvoltare software android si iOS.

Ne bucuram sa fim o echipa tanara si restransa (si ne-am propus sa ramanem astfel). Suntem abordabili, clientii iubesc capacitatea noastra de a intelege obiectivul lor si alaturi de ei gasim o solutie care transforma colaborarea cu noi intr-o investitie, nu o cheltuiala. Suntem ambitiosi si creativi tocmai din dorinta de a dezvolta idei inovatoare in lumea digitala si iubim energia pe care ne-o ofera conceptele care stralucesc ca urmare a muncii noastre.

De ce noi?


Echipa noastra a dezvoltat o serie de abilitati care ne permit sa adaptam serviciile noastre astfel incat sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra exacte. Strategia si planificarea oferite de echipa RiseApp sunt completate de experti in design digital. Design-ul atractiv si interesant al aplicatiilor mobile pe care le cream se imbina ideal cu interfata intuitiva si inovatoare, ajungand sa fie de fiecare data apreciate de utilizatori.

Proces durabil cu Riseapp

Stim din experienta ca unele concepte arata foarte bine pe hartie, dar nu reusesc sa functioneze in practica. Experienta noastra ne ajuta sa evitam aceste capcane si sa lucram intr-un mod sustinut si activ pe parcursul intregului proces pentru a-ti livra un produs coerent si efficient.

Timp castigat cu Riseapp

Concentreaza-te pe problemele stringente alte business-ului tau si bucura-te de confortul ca echipa ce iti dezvolta aplicatia mobila este intotdeauna la indemana ta. Avem o echipa de dezvoltatori in-house in Bucuresti, care raspund rapid doleantelor sau situatiilor aparute. Suntem bucurosi sa iti a explicam orice procese in timpul dezvoltarii.

Incredere maxima cu Riseapp

Intelegem nevoile companiilor, fie ca vorbim de start-up-uri sau corporatii. Provocarile de business sunt uriase, iar noi suntem aici ca sa iti sustinem viziunea. Prin urmare ne face placere ca de la inceput sau pe parcursul procesului de dezvoltare sa iti oferim o parte din expertiza noastra prin consultanta si sa dezvoltam impreuna premisele unei aplicatie eficiente, care sa iti asigure evolutia in piata si recunoastere.

Ai o idee? Hai sa o "mobilizam".
Incepem?